VIP ALS EINDEJAARSGESCHENK VOOR UW RELATIES!

VIP ALS EINDEJAARSGESCHENK VOOR UW RELATIES!

Speciaal voor eindejaar/nieuwjaar biedt Win for Life Suikerrock u een prachtige opportuniteit!: Een VIP geschenkbon!

Een eindejaars/nieuwjaarsgeschenk dat u driemaal een waardevol contact oplevert met uw klant/prospect. Een eerste maal wanneer hij of zij deze luxe geschenkbon in een goudkleurige omslag ontvangt, een tweede maal wanneer hij of zij de keuze van de festivaldag doorgeeft, en een derde maal wanneer u samen met hem/haar Win for Life Suikerrock meemaakt op een onvergetelijke wijze. Indien u voor het einde van dit jaar beslist, hoeft u hiermee zelfs uw budget van 2013 niet aan te spreken!

Het wordt nog mooier, want wij geven u en uw klant tot einde april de gelegenheid om te beslissen op welke festivaldag het VIP arrangement opgenomen wordt. Daarna worden de VIP tickets u bezorgd via e-mail.

De bon wordt gedrukt met spotlak op Amerikaans formaat (210 X 100 mm) en wordt geleverd met bijhorende enveloppe in goudkleur. Op de geschenkbon is ruimte voorzien om uw logo en/of gegevens aan te brengen. Hou aub rekening met een levertijd van 10 dagen.

 

Informatie in verband met het VIP arrangement kan u hier downloaden 

 

Inschrijven kan u via e-mail, of telefonisch tijdens de kantooruren op +32 (0)16 80 89 83. Ook voor bijkomende informatie of pakketten 'op maat', kan u terecht op deze contactgegevens.