Grote namen op Diest Live!

Grote namen op Diest Live!

Diest Live pakt na de aankondiging van Toots Thielemans, 10cc en The Scene, weer uit met een indrukwekkend lijstje namen. Diest Live kondigt met de nodige trots de komst aan van Suzanne Vega op woensdag 23 juni. Een wereldster in de prachtige intimistische setting van het Diestse openluchttheater!

De concertreeks van Diest Live wordt op zaterdag 29 mei geopend met drie geweldige singer-songwriters, waaronder twee BD’s (bekende Diestenaren): Kathleen Vandenhoudt en Guy Swinnen. Deze twee Diestse parels krijgen het gezelschap van het Britse icoon Tom Robinson, die zijn zestigste verjaardag viert (1 juni) met twee exclusieve concerten: Eén in de legendarische Londense zaal Sheperd’s Bush Empire en één op Diest Live! Als kers op de taart ontvangen de eerste 100 kopers van een online ticket voor dit concert een Tom Robinson CD!

Tenslotte heeft Diest Live nog een exclusiviteit op zaterdag 14 augustus: De Britse jazz/pop sensatie Carmel, die na hun succesvolle periode eind jaren ’80 weer in originele bezetting samenkomen.

Tickets zijn beschikbaar via www.diestlive.be en via de Belgische filialen van Free Record Shop. Gezien de beperkte capaciteit van het openluchttheater is snel wezen de boodschap!